Sunday, March 25, 2012

Sweet Front Pages N°1

Današnji post samo za najlepše naslovnice omiljenih nam magazina. Top 5 i to by me! Prva mi je ujedno i najlepša "Elle Mexico", a krasi je divna Kelsey Van Mook. Kada sam je ugledala izgovorih upravo ovaj natpis na njoj "Ole":) Nadam se da će vam se dopasti ova petorka. Koja je vaša omiljena?

Elle Mexico

Vogue US

Vogue Spain

Elle Ukraine

W Korea

Thursday, March 22, 2012

Prolećni trendovi sa pista

Mat ruž za usne, magičan pogled definisan ajlajnerom, blagi talasi u kosi i frizura bez volumena - su samo od nekih prolećnih trendova za ovu sezonu koje smo viđali na modnim pistama. Izdvojila sam neke fotografije iz bekstejdža, a vi ih već danas isprobajte pred svojim ogledalom.

Tekst za WM možete pogledati ovde.

Jason Wu
Fendi 
DSquared2
Prada

Tuesday, March 20, 2012

Vintage Lover

Vintidž moda i fotografije me uvek inspirišu i o njima uvek volim da pišem. Za danas sam izdvojila pet omiljenih fotografija koje sam iskoristila za tekst "Vintidž moda: Elegantna odela" koji možete pogledati ovde. Koja fotografija vas najviše inspiriše?

Kožne rukavice oduvek su bile neprevaziđen modni detalj

Turban na glavi i veliki nakit karakteristike su damskog stila

Velika dugmad na sakou razbijaju monotoniju jednobojnosti

Ruže na ramenu? Izgleda da neki detalji ne izlaze iz mode

Odelo sa printom - za dame ekstravagantnijeg stila

Sunday, March 18, 2012

FOTM: Martovske poslastice

FOTM - fashion of the moment je nova rubrika koju ćete pratiti na mom blogu. Odlučila sam da sa vama jednom mesečno podelim kampanju, kolekciju i editorijal koji mi se u ovom trenutku najviše dopadaju. Nadam se da će vam se dopasti moj izbor. A vi slobodno podelite sa mnom i svoje mišljenje.

Herve Leger kampanja za proleće/leto 2012

Massimo Dutti - martovski lookbook

Martovski editorijal magazina "L' Officiel"



Friday, March 16, 2012

Corset by Dolce & Gabbana

Za novim korsetom iz prolećne kolekcije brenda Dolce & Gabbana diže se prašina. Ispred objektiva u ovoj kreaciji pozirao je veliki broj modela i poznatih ličnosti. Ukrašen kristalima i modernog kroja ovaj komad je pravo remek-delo uspešnog modnog tima. Dovoljno je da pogledamo ove fotografije i da shvatimo zašto su žene lude za njim.

Da li mu možete odoleti?
Karolina Kurkova za "Vogue Turkey" februar 2012
Bianca Balti za japanski "Vogue" mart 2012.
Eva Mendes "Marie Claire" mart 2012.
Dolce & Gabbana magičan korset - prolećna kolekcija 2012.
Mila Kunis za "Harper’s Bazaar" april 2012.

Thursday, March 15, 2012

Zara: Cipele za proleće

Ljubitelje cipela sasvim sigurno oduševiće prolećna kolekcija brenda Zara, koju upotpunjava više nego moderna i ženstvena obuća. U paleti odličnih komada pronaći ćete srebrne i zlatne modele koje možete poneti uz omiljene haljine, udobne platforme za šetnju po gradu ili pravi trendy komad – sandale sa širokom štiklom. Izaberite za sebe savršen par iz nove kolekcije.







Sunday, March 11, 2012

One nose: Chanel

Svako od nas je bar jednom poželeo da obuče neki komad u potpisu modne kuće Chanel. Evo koje kreacije ove modne kuće nose poznate ličnosti. Koja vam se najviše dopada?

Tekst koji sam pisala za WM možete pročitati ovde.






Tuesday, March 6, 2012

One nose: Elie Saab

Eli Saab mi je jedan od omiljenih modnih dizajnera. Njegove kreacije su savršene i maštam o jednoj u svom garderoberu. Za WM sam pisala tekst koje to  poznate ličnosti često nose njegove kreacije. 
Džesika Čestejn odlično je ponela kreaciju u zelenoj boji iz nove kolekcije. Svetlije nijanse odabrale su Kira Najtli i Ema Stoun. Elegantno odelo ponela je ikona stila Blejk Lajvli , dok su u zelenim toaletama zablistale i Gvinet Paltrou i Zoi Saldana. Ni Ema Votson nije odolela Elijevoj haljini iz nove kolekcije. Koja dama po vašem mišljenju najbolje nosi njegove kreacije?






Saturday, March 3, 2012

Just GG

Onog trenutka kada shvatim da sam odgledala sve epizode i da iščekujem novu utehu tražim u ovim fotkama. Totalno zavisna sam postala od ove serije! A kako ste vi? :)













xoxo Gossip Girl